kwb eensgezind
kwb eensgezind
londerzeel sint-jozef


sinds 1951
facebook

65
1951 - 2016
een bruisende buurt begint hier
kwb eensgezinde bevraging !! kwb poll
CONTACT !
Ben je op zoek naar één van onze afdelingsmedewerkers? Kijk dan op onze "medewerkers" pagina, terug te vinden op deze site. Of heb je een vraag naar één van onze werkgroepen toe? Stel ze dan gebruikmakend van het invulformulier dat u terugvindt op de "stel uw vraag aan kwb" pagina.
onze elektronische postbus
CONTACT GEGEVENS:
Kwb Londerzeel Sint-Jozef is te bereiken via e-mail: kwb-st-jozef@scarlet.be
HET PAROCHIAAL CENTRUM VAN LONDERZEEL SINT-JOZEF:

Onze kwb afdeling heeft door de jaren heen altijd al een speciale band gehad met het Parochiaal Centrum hier op ons dorp. En vandaag is dat niet anders. Wij hebben als kwb eensgezind Londerzeel Sint-Jozef het voorrecht om steeds te kunnen terugvallen op alle facitiliteiten die het Parochiaal Centrum van Londerzeel Sint-Jozef biedt. Het functioneert als onze vaste kwb stek in het dorp, als kwb-er is het hier thuis komen.
parochiaal centrum sint jozef
parochiaal centrum sint jozef
parochiaal centrum sint jozef


Parochiaal Centrum SINT-JOZEF, Topmolen 79 - 81, 1840 Londerzeel Sint-Jozef

pc dorpscafé

Het PC Dorpscafé is de bar, het praatcafé, de ontmoetingsplaats binnen ons Parochiaal Centrum. De maandelijkse "thema café's" geven aan het PC Dorpscafé net die extra dimentie om van een ontmoetingsplaats een leuke en aangename ontmoetingsplaats te maken waar wij kwb-ers graag komen. Houd steeds onze digitale nieuwsbrief "de schakel EXTRA" in de gaten voor een update van deze thema café's. Graag ontmoeten wij u daar!
een bruisende buurt begint hier !

© kwb londerzeel sint-jozef
webdesign by VanderNeffen™