kwb in beweging
kwb eensgezind
londerzeel sint-jozef


sinds 1951
facebook

65
1951 - 2016
een bruisende buurt begint hier
kwb eensgezinde bevraging !! kwb poll
KWB IN BEWEGING !
Kwb in beweging, zoals de naam het al laat vermoeden is dit de sportieve tak van onze beweging. Zowel nationaal als lokaal bereiken we mensen die zowel op een recreatieve manier als in competitieverband hun sport beoefenen. Bij kwb staan we open voor sportbeoefining in de breedste zin van het woord.
KWB IN BEWEGING:
Lokaal kan onze afdeling trots zijn op één van de grootste events op onze Londerzeelse heide, met name de kwb Heideloop. Wat in 2011 begon als een éénmalig sportevent om ons 60 jarig jubileum jaar wat kracht bij te zetten smaakte naar meer. Het was een concept dat niet alleen sportief een krachtpatser was, maar ook als teambuilding voor onze leden een grootse prestatie is. Als je weet dat die dag alleen al 70 vrijwilligers actief deelnemen aan de organisatie om van onze kwb Heideloop een geslaagde dag te maken, niet alleen voor de sportieve lopers die deelnemen aan de loopwedstrijden, maar ook om onze kwb afdeling op de kaart te zetten als een eensgezinde kwb die geen uitdaging uit de weg gaat.
KWB HEIDELOOP - MOUNTAINBIKE - RECREATIEF WANDELEN - RECREATIEF VOLLEYBALLEN
Onze kwb Heideloop mag op sportief vlak dan wel onze topper zijn die in het oog springt, maar daarnaast blijven we onze leden, maar ook nieuwelingen, aanmoedigen om beweging in beweging te maken. Zo hebben we al enkele jaren onze mountainbikers die elke zaterdag een tourtocht maken vertrekkende aan onze Sint-Jozefkerk. Als rode draad doorheen deze mountainbiketochten kan er een puntenklassement bij mekaar gereden worden met als hoofdprijs de "kwb mountainbike kampioen" troffee. Meer hierover op onze "mountainbike" pagina.
Verder hebben we nog recreatief wandelen en recreatief volleyballen in ons aanbod om te sporten met familie, vrienden en kameraden onder elkaar. De grootst gemeenschappelijke deler in dit verhaal is steeds ontspanning, geen verplichting, maar plezier maken onder mekaar. Onze wandelingen gaan steeds door op de tweede zondag van de maand en starten eveneens aan onze Sint-Jozefkerk. Meer informatie, met aanvullend een wandelkalender, kan je terugvinden op de betreffende pagina's verder op onze site. Onder het moto "als het kriebelt moet je sporten" geef je graag een seintje via kwb-st-jozef@scarlet.be of beter nog, kom je gewoon af naar één van onze volgende sport events ... tot binnenkort!
een bruisende buurt begint hier !

© kwb londerzeel sint-jozef
webdesign by VanderNeffen™